Històries, imatges i melodies

CATALÀ/      ESPAÑOL/      FRANÇAIS/      ENGLISH

Javi Ivànyez (Xixona, 1986) és periodista, creatiu audiovisual i músic. Treballa a MeltyGroup,  en París (Francia), des de febrer de 2015. Actualment és Responsable de Desenvolupament de Vídeo, encarregat de la innovació, desenvolupament y dels nous formats de tots els vídeos dels seus 7 webs: melty, meltyfashion, meltystyle, Fan2, Virgin Radio, MCM y Tyramisu. Abans, va treballar com a redactor jefe adjunt a la web melty.es del mateix grup.

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Miguel Hernández d’Elx (2005-2010), ha cursat Ciências da Comunicação: Jornalismo, Assessoria e Multimédia en la Universidade do Porto (Portugal, 2009-2010), i ha realitzat el Màster en Continguts i formats Audiovisuals en la Universitat de València (2013-2014)

Javi i la música

La seva faceta com a músic i compositor destaca per haver estat cantant i guitarra del grup Mugroman des de l’any 2002 fins a la seva dissolució en 2014, amb els quals ha publicat sis discos i ha realitzat més de 250 concerts per tot l’Estat espanyol. El seu treball amb el grup va estar reconegut en octubre de 2016 per part de l’Ajuntament de Xixona, rebent la Insignia d’Or de la ciutat per la seua labor social i cultural.

Ha compost més de 200 cançons (28 d’elles gravades en discos de la seva banda), així com la sintonia del programa de Canal 9 ‘Crono Bàsquet’, l’himne del Patín Alcodiam Salesiano d’Alcoi (Hoquei patinis de l’OKlliga), o ‘Com Quan Érem Veu i So’, cançó homenatge als treballadors de Ràdio Televisió Valenciana cantada a duet amb Salva Racero dels Lax’n’busto.